torsdag 15 december 2011

Torsdag 15/12

Idag så har vi haft en utflyktsdag. Vi gick och promenerade till största delen här ute på halvön och såg väldigt mycket som var intressant. Vi gick bland annat till den lilla bron och mata alla änder med bröd, vilket barnen tyckte var jätteroligt. När vi hade slut på bröd så gick vi vidare till en grusplan där barnen hittade många olika fynd. Bland annat en lång gammal kabel och stora stenar. Barnen hittade direkt roliga lekar och lät fantasin göra resten med de fynd de hittade på =)





På samlingen idag så gick vi igenom närvaro/frånvaro och öppnade även en ny lucka på vår adventskalender. Idag fick även ett nytt barn med sig ett litet paket hem från tomten ;-) Jag berättade även "Petter och hans fyra getter" med hjälp utav flanomaterial, vilket barnen tyckte var jätteroligt så jag fick berätta den två gånger för dem =)


Till lunch idag så åt vi fiskpanetter med potatis och sås, vilket alltid är populärt och som även var det idag. Alla åt jättebra! På vilan idag så lyssnade vi på en saga och därefter lite avslappningsmusik. Vilan var välbehövlig efter den långa promenaden och barnen hade inga problem med att finna ro.

Tack för idag!

//Gustaf

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar