torsdag 27 september 2012

Hanna och Irénes grupper torsdag 27 september

God eftermiddag!

I vanlig ordning började vi dagen utomhus tillsammans med Malins grupp. Vi cyklade och hoppade i vattenpölar och blev ordentligt blöta - trots regnkläder. Ta därför gärna en extra titt i torkskåpet innan ni går hem idag.

När vi kom in åt vi frukt i lugn och ro, därefter blev det fri lek (disco, Hemberg, brio-tågbanan) en stund för Hannas grupp innan det var dags att äta lunch. Irénes grupp passade på att sitta och rita en stund efter fruktstunden.

Till lunch serverades det färsbiffar, pasta och kryddig tomatsås. I grönsakslådan fick vi broccoli, isbergssallad, marinerade zucciniststavar och fruktblandning. Alla åt väldigt bra!

Nu efter vilorna sitter några kompisar och bygger med smålego medan några andra gör pärlplattor eller spelar spel.

Idag vill vi också tacka Iréne så mycket för den här tiden. Idag är nämligen hennes sista dag här på Fyrtornet. Iréne kommer bli väldigt saknad av både barn och vuxna. Vi håller dock tummarna att vi får se mer av henne i framtiden! Tack Iréne!

Vi vill också passa på att skicka en liten påminnelse om att förskolan är stängd imorgon på grund av kompetensutveckling för personalen.

Vi ses därför igen på måndag! :)
Trevlig helg!

/Hanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar