måndag 27 februari 2012

Leena och Sofia 27 februari!!

Måndag och lite kallt igen! Vi bestämde oss att ut skulle vi, men vart?  
På med kläderna, alla är otroligt duktiga att fixa det själv..



Sen styrde vi stegen mot lekparken, väl där så blev det gungande, balansgång och självklart ett sjörövarslag i skeppet eller är det star wars skepp kanske??
 Ja huvudsaken att vi har roligt., och det har vi!!! Vi hann se Bore tuffa ut på jobb och ett stort lastfartyg lämna Västerås, spännande...


 Idag var det många ute på isen och barnen var lite fundersamma för vid strandkanten bubblade det upp vatten... kan man vara på isen då frågade dom. Ibland blir det svårt att svara när naturen visar motsatsen mot vad vi säger!!

 Naturen ja, nu är nog våren på gång för vi såg gröna blad på marken och träden har börjat visa sina knoppar.... Så skönt!




Efter en hel förmiddag ute var vi rejält hungriga, innan lunch går vi alltid på toaletten och sen tvättar vi händerna ordentligt med tvål och vatten. Barnen är jätte duktiga att arbeta upp ordentligt med lödder i händerna innan dom sköljer av sig. Jätte bra om ni tränar på det hemma också.




Sen var det dax för lunch som idag var varmkorv, mos och grönsaker, vi länsade allt det blev helt tomt på mat!! Efter en vila till relaxmusik är vi inne och lekar fram till mellis.

Ha en bra dag/ Leena & Sofia

1 kommentar:

  1. Klart det är ett Star Wars- skepp, det ser man ju på långa vägar:-) Samma sak med soffbordet hemma.

    SvaraRadera