tisdag 7 februari 2012

Tisdag 7/2 Gustaf

Idag så började vi dagen inomhus, där barnen fick leka med vad de ville till en början. De gjorde jättefina duplogubbar och några dukade fint i lekköket och hade middag =) Efter en stunds fri lek så hade vi "mini-röris", som är en slags gymnastik för barn. På skivan så får barnen lyssna till olika instruktioner som de ska göra, samtidigt som rolig musik spelas (exempelvis hoppa på ett ben eller galopera som en häst runt i rummet).


Efter vi haft liute röris så åt vi frukt och därefter satt vi oss på samlingen. På samlingen idag så gick vi igenom närvaro/frånvaro och veckodag. Vi pratade även om kompisregler idag, där barnen själva idag fick ta fram olika regler som de tycker ska finnas i vår grupp. De tyckte bland annat att en regel borde vara att man inte ska få slåss eller förstöra för varandra. Det var intressanta tankar och diskussioner där jag även fick vara ett bollplank så att vissa tankar kunde odla fram hos dem.

Till lunch idag så åt vi lasagne och alla barnen åt jättebra!

Efter vilan så var vi ute och spelade fotbollsmatch och gjorde sand/snö kakor. Några lekte även mamma, pappa, barn en stund =)

Tack för idag!

//Gustaf

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar