tisdag 8 maj 2012

Sussie tisdag 8:e maj

Hej!
Idag delade vi in barnen i tre grupper direkt efter frukost. Grupperna blir lite olika nu när Lena är sjuk och vi vuxna är Sussie och två vikarier, Tessan och Zaccha.

En grupp barn gick ut på vår gård tillsammans med Tessan direkt efter frukosten och den andra gruppen stannade inne en stund och lekte innan de också gick ut.

Den tredje gruppen gick tillsammans med Sussie, en kasse med sandleksaker och en påse frukt till lekparken. Där träffade vi en grupp från Vasaparkens förskola och oj vad kul det var att träffa och leka med andra barn som man inte kände. När vi kom tillbaka till Fyrtornet var vi ganska trötta så vi tittade på en liten film om Bamse på datorn innan det var dags för mat. Ris, köttgryta och grönsaker var riktigt gott idag.

Vilan delar vi nu upp i två grupper. En grupp som lyssnade på Ronja Rövardotter på cd och där de flesta somnade efter ett tag. Den andra gruppen vilade på sina kuddar och lyssnade på Tessan som läste högt ur några böcker.

Mellanmålet åt vi idag ute på gården. Vi hade kiosk i köksfönstret där man fick stå på kö och "köpa" sin smörgås och det man ville ha att dricka.

Sussie, Tessan & Zaccha

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar