tisdag 24 januari 2012

Amanda och Monica 24 Januari

Idag gick alla barnen ut på gården direkt efter frukost tillsammans med Gustafs grupp. Ute lekte vi med snön, i båten, i klätterställningen och vi försökte även cykla men det går lite trögt på grund av snön :)

När vi kom in delade vi upp oss i grupperna. Amandas grupp var först i vårt rum och läste "Alfons kalas". Sedan gick vi till köket där vi pusslade, ritade och lekte med dockorna innan maten. Till lunch fick vi god fisksoppa med lax som de flesta gillade!





Monicas grupp var ute lite längre. Barnen ville gärna vara med de äldre i deras lek. Idag var de med i en lek där de fick köpa "Älvstoft", när man strör det (snö) över sig kan man flyga som Tingeling :)
När vi klätt av oss var det bara tid att leka lite kort.... det blev lek i köksvrån och lek med bilar.
Innan lunch läste vi böcker... barnen fick välja det blev "Alfons ska bara", "Bo går till dagis" och "Halvan åker polishelikopter". De tycker mycket om att bli lästa för. Alla åt bra.. fisksoppan smakade gott! När vi satt och väntade på att alla skulle äta färdigt sjöng barnen "Bockarna Bruse" minst tio gånger :) Snart kan vi nog spela in så ni får höra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar