onsdag 18 januari 2012

Onsdag 18/1 Gustaf

Idag så började vi dagen utomhus. Barnen hade en lek där man inte fick bli nuddad av bollen. De hade väldigt roligt och det var knappt så att de ville gå in. Några gungade även gungbräda och lekte Scooby doo. Det är alltid lika roligt att lyssna på barnens lekar och hur de förhåller sig till lekens regler.

På samlingen idag så gick vi igenom närvaro/frånvaro och veckodag. Vi pratade även lite löst om hur vi ska förhålla oss till varandra ute på gården, då det under vissa stunder blev lite hårda tag i lekarna. Vi har även börjat prata om ansvar och hur viktigt det är att man kan lita på varandra. Sedan så tog jag fram ett spel som handlar om motsatsord.



Det är massa olika bilder som man ska para ihop med rätt parkompis. Exempelvis så kan det vara en bild på en flicka som är blöt, då ska man försöka hitta en bild på samma flicka, fast torr. Barnen tyckte det var kanonkul och ville knappt sätta sig och äta.

Till lunch idag så åt vi Sejfilé med rotfruktstäcke och potatis. Efter att vi har läst boken Robin Hood på vilan så var vi inne och lekte.

Tack för idag!

//Gustaf

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar