måndag 9 januari 2012

Måndag 9/1-12

Idag gick vi ut efter frukost och lekte i ca en timme, men det tog en stund innan vi kunde få ut alla cyklar och leksaker eftersom låset till boden hade frusit. Men tillslut fick vi upp det! :)
När vi kom in delade vi upp oss i våra nya fasta grupper (se nedan) och lekte fritt en stund innan det var dags för samlingar. Monicas grupp läste bockarna bruse och Amandas grupp tränade på färger och former med hjälp av de stora "mjukiskuddarna". Till lunch fick vi korvstroganoff och ris vilket gick hem hos de flesta. Efter vilan lekte barnen inne i sina grupper och efter mellisen lekte barnen inne tillsammans själva eftersom de större barnen gick ut.

Vi har bestämt att vi hädanefter kommer att ha barnen i två fasta grupper, barnen ska vara i dessa två grupper under alla inneaktiviteter såsom fri lek, samlingar, lunch osv. Ute eller om vi går iväg kommer vi dock vara tillsammans allihopa. Amanda och Monica kommer att ha samma grupp en vecka i taget för att sedan byta. Dessa fasta grupper kan ni se på våra "Idag har vi" tavlor i hallen.

Hälsningar!
/Amanda och Monica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar