tisdag 24 januari 2012

Tisdag 24/1 Gustaf

Idag så började vi dagen ute med fri lek. Några av barnen lekte sjörövare och andra lekte älvor. En stund hade vi en riktig fotbollsmatch också, där nästan alla barnen var med och deltog och hade det jätteroligt =) När vi varit ute hela förmiddagen så gick vi in och hade en samling. På samlingen idag så reflekterade vi lite över brandövningen som vi hade igår. Barnen fick beröm över hur duktiga det hade varit och hur bra de hade lyssnat på mina instruktioner =)

Vi slog även med tärningar idag också. Barnen fick tre tärningar, där de sedan skulle räkna ihop det sammanlagda resultatet. Det resultatet de fick var även det antalet smådjur som de skulle plocka från en speciell burk. När alla hade plockat sina djur så fick de även i uppgift att färgsortera djuren de plockat. Barnen tyckte det var rolit att själva få välja vilka djur de ville plocka och hade inga problem med färgsorteringen.



Till lunch idag så åt vi fisksoppa som alla barnen gillade =) Efter lunch så hade vi en vila där vi läste om bok om hur man föder upp en drake.

På eftermiddagen så var vi inne och lekte med smålego och ritade och hade intressanta samtal med varandra.

Tack för idag!

//Gustaf

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar